Muş'ta Binbaşı ve eşine kanlı saldırı: Jandarma binbaşı şehit

Terör örgütü PKK, Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız ve eşini pusuya düşürdü. Binbaşı Arslan Kulaksız kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı.

27 Temmuz 2015 Pazartesi 21:28
Muş'ta Binbaşı ve eşine kanlı saldırı: Jandarma binbaşı şehit






Muş'ta Binbaşı ve eşine kanlı saldırı: Jandarma binbaşı şehit


Terör örgütü PKK, Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız ve eşini pusuya düşürdü. Binbaşı ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit düştü.

Ermeni taşnakçılar gibi: PKK eşinin çocugunun yanında katletti

Terör örgütü PKK'lı canilerin akıllara durgunluk veren saldırıları, Ermeni katilleri hatırlatıyor. Terör örgütü Kürt geleneklerinde yeri olmayan vahşi yöntemleri 20 yıl önce terk ettiğini duyurmuştu. Ancak son bir hafta içerisinde Ceylanpınar'da uykusunda iki polis memurunu, Adana'da eşi ve çocuklarının gözü önünde sofrada yemek yerken bir vatandaşı katleden PKK'lı teröristler bu kez eşi ve çocuklarının yanında bir subayı hedef aldı.

İKİ OTOMATİK SİLAHLA TARADILAR

Binbaşı Arslan Kulaksız, mesai çıkışı eşiyle birlikte evine giderken yanlarından geçen bir araçla silahlı saldırıya uğradı. Eşi ve çocuklarıyla birlikte saldırıya uğrayan Binbayşı Kulaksız kaldırıldığı hastanede yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde ilçenin mezarlığı yanında meydan geldi. İlçe Jandarma Garnizon Komutanı İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, eşi ile birlikte mesai bitiminde evlerine gittikleri sıra otomobili ile mezarlık mevkiinde bir başka araçtan yaylım ateşine tutuldu..

Otomobilden inen Kulaksız, aracını kontrol ettiği sırada kendisini takip eden 2 araç tarafından çapraz ateşe tutuldu. Şahıslar olay yerinden kaçarken, Binbaşı Kulaksız ve eşi yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla Malazgirt devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Binbaşı Kulaksız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehit Binbaşı'nın eşi ise hastanede tedavi altındı.
Olay sonrası bölgeye çok sayıda takviye ekip sevk edildi.

SALDIRGANLAR İKİ OTOMOBİLDEN ÇARPRAZ ATEŞ AÇTI

Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın şehit olduğu, eşi Sibel Kulaksız'ın kolundan hafif şekilde yaralandığı ve kızının da yara almadan kurtulduğu silahlı saldırı ile ilgili detaylar da aydınlanmaya başlandı. Binbaşı Kulaksız'ın kullandığı otomobile, takip eden 2 araçtan çapraz ateş açıldığı belirlendi. Açılan çarpraz ateş sonucu Binbaşı Kulaksız ağır şekilde, eşi Sibel ise kolundan yaralandı.

MUŞ'TAN SKORSKY İLE DOKTOR GETİRİLDİ

Kulaksız çifti ambulanslarla Malazgirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Binbaşı Arslan Kulaksız için Muş'tan iki skorsky helikopterle Malazgirt'e doktor gönderildi. Yaşanan saldırı üzerine Vali Vedat Büyükersoy da Malazgirt'e gitti. Ameliyatta bir kaç kez kalbi duran Arslan Kulaksız yapılan tüm müdahelelere karşın saat 22.30'da şehit oldu. Güvenlik önlemlerinin üst düzeye çıkarıldığı ilçede kaçan teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyonlar sürdürülüyor.

GENELKURMAY: HUNHARCA, ADİCE VE KALLEŞÇE SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

Saldırı ile ilgili Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada Binbaşı Kulaksız'ın kalleşçe bir saldırıda şeht olduğunu belirtildi. Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle:

"Bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, 27 Temmuz 2015 günü, saat 19.20'de, Muş Malazgirt ilçe merkezinde, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız ve eşinin bulunduğu özel araca silahlı saldırıda bulunulmuştur. Meydana gelen silahlı saldırıda ağır şekilde yaralanan Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, kaldırıldığı Malazgirt Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, aynı gün saat 22.30'da şehit olmuştur. Hunharca, adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı ve sabırlar diliyor, saldırıda yaralanan eşine de acil şifalar temenni ediyoruz."


Son Güncelleme: 27.07.2015 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.