Müşteriler Alışveriş Yaparken Soygun Yaptılar

Fatih KARAÇALI/ADANA, ()-ADANA'da bir markete giren kar maskeli silahlı 2 soyguncu, müşteriler alışveriş yaparken para kasasını fark ettirmeden alıp kaçtı. Merkez Seyhan İlçesi'nde 14 Ekim'de meydana gelen olayın güvenlik kameraları...

01 Kasım 2014 Cumartesi 11:44
Müşteriler Alışveriş Yaparken Soygun Yaptılar






Fatih KARAÇALI/ADANA, ()-ADANA'da bir markete giren kar maskeli silahlı 2 soyguncu, müşteriler alışveriş yaparken para kasasını fark ettirmeden alıp kaçtı.
Merkez Seyhan İlçesi'nde 14 Ekim'de meydana gelen olayın güvenlik kameraları ortaya çıktı. İşyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, müşteri yoğunluğunun azalmasını fırsat bilen çalışanlar, ürünleri düzenlemek için kasadan ayrılıp marketin arka bölüme geçti. Bu sırada, birinin elinde tabanca, diğerinde ise pompalı tüfek bulunan kar maskeli 2 soyguncu içeri girdi. Tabancalı soyguncu kasaya yönelirken, arkadaşı ise gözcülük yapmaya başladı. Kasa bölümünde para arayan soyguncu, çekmece ve ürünleri karıştırırken, hemen 5 metre uzaklıkta genç bir çift ise soyguncuları hiç fark etmeden alış verişlerine devam etti. Markette bir yazar kazayı açamayan soyguncu, ikinci yazar kasanın çekmecesini alarak kaçtı.
Alışveriş yapan çift, içeri girip kasayı çalması 49 saniye süren soyguncu kapıdan çıktıktan sonra olayın fark edip görevlilere bilgi verdi. İhbar üzerine markete gelen polis, kamera kayıtlarından kimliklerini belirlediği soyguncuları arıyor.


FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.