Nafiye Şahin cinayeti; Katil 10 kurşunu kazara sıkmış

Bursa Osmangazi ilçesinde yanında çalıştırdığı Nafiye Şahin adlı kadını 10 kurşunla öldüren zanlı hakim karşısına çıktı. Kemal Yılmaz adlı sanık olayın kaza olduğunu dile getirerek kadının oğluna araba aldığını ve kendisini kandırdığını iddia etti.

24 Haziran 2018 Pazar 12:11
Nafiye Şahin cinayeti; Katil 10 kurşunu kazara sıkmış






Nafiye Şahin cinayeti; Katil 10 kurşunu kazara sıkmış


Nafiye Şahin cinayetinin katil zanlısı Kemal Yılmaz "Ben evinin eşyalarını aldım, hem oğluna hem kendisine araba satın aldım, kendisine aldığım arabayı sevgilisine vermiş, olay kazayla oldu" diyerek kendisini savundu.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Öz Sokak’ta Nafiye Şahin'i (40) 10 kurşun sıkarak öldüren Kemal Yılmaz (60) hakkında 'tasarlayarak öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. 


SATIN ALDIĞIM ARABAYI SEVGİLİSİ KULLANIYORDU

Edinilen bilgilere göre, Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılaması başlayan Kemal Yılmaz ilk duruşmaya çıktı. Duruşmaya Nafiye Şahin'in 4 çocuğu, yakınları, Kemal Yılmaz'ın yakınları ve taraf avukatları katıldı. Olay günü yaşananları anlatan Yılmaz olayın kaza olduğunu ileri sürdü.

Daha önce tarlasında çalışan Nafiye Şahin'in defalarca kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu Kemal Yılmaz duruşmada kandırıldığını ve parasının yendiğini iddia etti. 

İlk savunmasında, "Nafiye benden aldığı paraları vermiyor senetleri ise ödemiyordu. Benim param ile sevgilisine otomobil almıştı. O gün konuşmak için evinin önüne gittim. Kendisi, benim param ile aldığı otomobilde oturuyor aracı ise sevgilisi sürüyordu. Yanına gidip paramı istedim. 'Benden hiçbir şey alamazsın. Elinden geleni ardına koyma' deyince çılgına döndüm. Ve onu öldürdüm" ifadelerini kullanan Yılmaz duruşmada ise kaza oldu dedi.
Yılmaz savunmasında, "Silahım bulundurma ruhsatlıydı. Olay kaza sonucu olmuştur. Evinin her türlü eşyasını ben aldım. Hatta oğluna araba aldım. 200-250 bin lira masraf yaptım" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.