Nehir'i Arama Çalişmalarina Yağmur Engeli

VAN'ın Gürpınar İlçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde 3 gün önce akşam saatlerinde kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ı arama çalışmalarına bugün de devam edildi. Ancak sabah erken saatlerde başlayan arama çalışmalarına yağışlı hava...

01 Kasım 2014 Cumartesi 12:48
Nehir'i Arama Çalişmalarina Yağmur Engeli






VAN'ın Gürpınar İlçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde 3 gün önce akşam saatlerinde kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ı arama çalışmalarına bugün de devam edildi. Ancak sabah erken saatlerde başlayan arama çalışmalarına yağışlı hava nedeniyle ara verildi.
Olay, Çarşamba günü ilçeye yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Kırkgeçit Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynayan Nehir Aslan, bir anda ortadan kayboldu. Aramaya çıkan ailesi Nehir'i bulamayınca, jandarmaya haber vererek yardım istedi. Bunun üzerine mahalleye jandarma, köy korucusu, AFAD ve Ulusal Medikal Kurtarma ekipleri sevk edildi. Arama çalışmalarına insansız hava aracı ve bir helikopter de alçak uçuş yaparak destek verdi.
Gece geç saatlere kadar yapılan aramalara çevredeki vatandaşlar da atlı ekiplerle katıldı. Ancak minik Nehir'e halen ulaşılamadı. 3 gündür aramaların yapıldığı Kırkgeçit Mahallesinde bugün sabahın erken saatlerinde arama çalışmalarına başlandı. Saat 06.00'da başlayan arama çalışmaları, havanın yağışlı olması nedeniyle 11.00 sıralarında ara verildi. Çalışmaların hava şartlarına göre sürdürüleceği kaydedildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.