Nevşehir'de Termal Havuza Giren Çocuk Boğuldu

Uğur AYAZSIN/KAYSERİ, () - KAYSERİ’den, ailesi ile gittiği Nevşehir'in Kozaklı İlçesi'nde girdiği termal havuzda boğulan ve kalp masajıyla yaşama döndürülen 13 yaşındaki Sadettin Enes Tektaş, hastanede 2...

30 Eylül 2014 Salı 16:21
Nevşehir'de Termal Havuza Giren Çocuk Boğuldu






Uğur AYAZSIN/KAYSERİ, () - KAYSERİ’den, ailesi ile gittiği Nevşehir'in Kozaklı İlçesi'nde girdiği termal havuzda boğulan ve kalp masajıyla yaşama döndürülen 13 yaşındaki Sadettin Enes Tektaş, hastanede 2 gün süren yaşam mücadelesini yitirdi.
Kayseri'nin Melikgazi İlçesi Küçük Mustafa Mahallesi’nde oturan Sadettin Enes Tektaş ve ailesi, önceki gün Nevşehir'in Kozaklı İlçesi'ne gitti. Kozaklı’yı gezen aile öğle yemeğinin ardından termal otele gelerek havuza girdi. Bir süre havuzda yüzen Saadettin’in suda yüzükoyun hareketsiz bulundu. Sudan çıkarılan ve nefes almayan çocuk, olay yerine gelen 122 Acil Servis ekiplerinin tarafnıdan hemen Kozaklı Sağlık Ocağı’na götürüldü. Orada yapılan tedaviye yanıt veren Enes Tektaş’ın kalbi yeniden çalıştı. Tektaş önce Nevşehir Devlet Hastanesi’ne, oradan da Erciyes Üniversitesi Çocuk Hastanesi’ne sevk edildi. Tektaş'ın durumu yolda ağırlaştı ve ulaştırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.

Erciyes Üniversitesi Çocuk Hastanesi'nde 2 gün boyunca yaşam mücadelesi veren Sadettin Enes Tektaş, bu sabah öldü.
Sadettin Enes Tektaş'ın yemekten hemen sonra termal havuza girmesi nedeniyle nefessiz kalarak boğulduğu belirtildi. 13 yaşındaki Sadettin Enes, şehir mezarlığı’nda toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.