Niğde'de soba zehirlenmesi, anne ve oğlu can verdi

Niğde İlhanlı Mahallesi'nde anne ve 13 yaşındaki oğlu karbomonoksit gazı zehirlenmesi sonucu can verdi.

10 Kasım 2016 Perşembe 21:46
Niğde'de soba zehirlenmesi, anne ve oğlu can verdi






Son  Dakika Niğde: Niğde'de soba zehirlenmesi, anne ve oğlu can verdi


Niğde'de bir anne ve 13 yaşındaki oğlu oturdukları apartman dairesinde karbomonoksit gazı zehirlenmesinden can verdi. Yasemin Arvasi ile Ubeydullah Arvasi'nin cansız bedeni polis ekipleri tarafından bulundu. Niğde'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve oğlu hayatını kaybetti.

İlhanlı Mahallesi 173'üncü Sokak'ta Yasemin Arvasi (41) ve oğlu Ubeydullah'ın (13) kaldığı apartman dairesindeki gece lambasının gündüz saatlerinde sönmediği fark eden komşular, durumu polise bildirdi.

Niğde Belediyesi itfaiye ekipleri ile polis, balkon kapısının camını kırarak eve girdi.

Sağlık ekipleri yerde hareketsiz yatan anne ve oğlunun yaşamını yitirdiğini belirledi. Anne ve oğlunun öldüğünü öğrenen komşular, gözyaşlarını tutamadı.

Cenazeler, Niğde Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Anne Arvasi'nin 8 ay önce oğlu Ubeydullah ile kiraladıkları eve taşındıkları, 2 çocuğunun ise İstanbul'da yaşadığı öğrenildi.
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Niğde
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.