Niğde'de 19 Üniversite Öğrencisi Zehirlendi

NİĞDE, () - NİĞDE Üniversitesi'nde eğitim gören 19 öğrenci yurtta yedikleri yemekten zehirlenince hastaneye kaldırıldı. Niğde Üniversitesi Yerleşkesi içerisinde bulunan Ayhan Şahenk Yurdu'nda kalan öğrenciler yemekte tavuk çorbası...

01 Kasım 2014 Cumartesi 17:19
Niğde'de 19 Üniversite Öğrencisi Zehirlendi






NİĞDE, () - NİĞDE Üniversitesi'nde eğitim gören 19 öğrenci yurtta yedikleri yemekten zehirlenince hastaneye kaldırıldı.
Niğde Üniversitesi Yerleşkesi içerisinde bulunan Ayhan Şahenk Yurdu'nda kalan öğrenciler yemekte tavuk çorbası tavuk sote, pilav ve salata yedi. Bir süre sonra mide bulantısı ve kusma şikayeti görülen 19 öğrenci, Niğde Devlet Hastanesi acil servisine getirdi. Gıda zehirlenmesi görülen öğrencilerin midesi yıkanıp serum takıldı.
Hastaneye gelen Rektör Prof.Dr. Adnan Görür, öğrencilerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Öğrencilerin tedavilerinin ardından taburcu edildiğini belirten Görür, olayla ilgili inceleme başlattığını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.