Niğde'de şüpheli çanta korkuttu

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE, () - NİĞDE kent merkezinde bir caminin önüne bırakılan şüpheli çanta endişe yarattı. Bomba uzmanı polislerin fünyeli ile patlattığı çantadan bir muhasebeciye ait olduğu tahmin edilen evrak ve kalem çıktı. Olay,...

01 Şubat 2015 Pazar 21:07
Niğde'de şüpheli çanta korkuttu






Adnan ÇELEBİ/NİĞDE, () - NİĞDE kent merkezinde bir caminin önüne bırakılan şüpheli çanta endişe yarattı. Bomba uzmanı polislerin fünyeli ile patlattığı çantadan bir muhasebeciye ait olduğu tahmin edilen evrak ve kalem çıktı.

Olay, saat 18.30 sıralarında Bor Caddesi Dışarı Camii önünde meydana geldi. Caminin önünden geçen vatandaşlar, kaldırım üzerine bırakılmış bir çanta görünce durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, çevre güvenliği alıp, caddeyi de trafiğe kapattıktan sonra bomba uzmanı ekiplerden yardım istedi. Olay yerine sevk edilen bomba uzmanı polislerin fünye ile patlattıkları çantadan, bir muhasebeciye ait olduğu tahmin edilen evrak ve kalem çıktı. Bomba uzmanı polislerin çalışmasını izleyen vatandaşlar, çantadan bomba çıkmaması üzerine rahat bir nefes aldı.


Polis, olay yerindeki incelemeyi tamamladıktan sonra caddeyi yeniden trafiğe açtı.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.