Nine ve iki kız torunu uyuşturucudan yakalandı

Uyuşturucu satıcılığından sabıka kaydı bulunan 75 yaşındaki kadın bu kez üniversiteli torunlarına uyuşturucu sattırmakla suçlanıyor.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 17:24
Nine ve iki kız torunu uyuşturucudan yakalandı






Nine ve iki kız torunu uyuşturucudan yakalandı

Antalya polisi, uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen 75 yaşındaki Zehra G. ile, üniversiteli iki kız torunuyla birlikte gözaltına alındı.


Antalya'da daha önce uyuşturucu ticaretinden sabıkası bulunan 75 yaşındaki Zehra G., bu kez üniversite öğrencisi torunuyla birlikte yakalandı. 

Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi timleri,  merkez Kepez ve Muratpaşa ilçelerindeki 3 mahallede uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Düzenlenen 5 ayrı operasyonda 2 kilo esrar, 600 gram eroin, bir miktar ecstasy hap ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği belirlenen yaklaşık 30 bin lira para ele geçirildi. 


ÜNİVERSİTELİ KIZLARA GÖZALTI

Operasyonlarda 3'ü kadın toplam 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında 75 yaşındaki Zehra G. ile 20 yaşında üniversite öğrencisi torunu Rukiye E.'nin de bulunması dikkat çekti. Zehra G.'nin daha önce de uyuşturucu ticaretinden sabıkası olduğu kaydedildi. Gözaltına alınanlar arasında bulunan Burak Y.'nin, Akdeniz Üniversitesi öğrencisi olduğu ve üniversite öğrencilerine daha kolay uyuşturucu satmak için üniversiteye yakın bir mahallede ev kiraladığı öne sürüldü. 

MERDİVENLERİ ÇIKMAKTA ZORLANDI

Emniyette işlemleri tamamlanan zanlılar "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama" suçlarından adliyeye sevk edildi. Kadın polislerin arasında yürüyen Zehra G., adliyenin merdivenlerini çıkmakta zorlandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.