Nişantaşı cinayetlerinde tutuklanan 5 kişi Metris Cezaevi'ne getirildi

Uzay KESMEN istanbul, () NİŞANTAŞI'nda 24 Aralık 2014'te Vedat Şahin ve şoförü Ferdi Topal'ın öldürülmesi ile ilgili olarak tutuklanan 5 kişi gece saatlerinde Metris Cezaevi'ne getirildi. Polis, zanlıların getirilişi sırasında cezaevi...

25 Ocak 2015 Pazar 02:09
Nişantaşı cinayetlerinde tutuklanan 5 kişi Metris Cezaevi'ne getirildi






Uzay KESMEN istanbul, () NİŞANTAŞI'nda 24 Aralık 2014'te Vedat Şahin ve şoförü Ferdi Topal'ın öldürülmesi ile ilgili olarak tutuklanan 5 kişi gece saatlerinde Metris Cezaevi'ne getirildi. Polis, zanlıların getirilişi sırasında cezaevi önünde yoğun güvenlik önlemi aldı.

Nişantaşı'nda 24 Aralık 2014'te Vedat Şahin ve şoförü Ferdi Topal'ın öldürülmesi ile ilgili olarak mahkemeye sevk edilen 7 kişiden 5'i "tasarlayarak iki kişiyi öldürme" suçundan tutuklandı. 2 kişi ise "yurtdışına çıkış yasağı" konularak mahkemece serbest bırakıldı. Tutuklanan zanlılardan Hurşit A., Mert G., Hasan E., Nesim D. ve Yaşar S. Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'ndan , “akrep" diye tabir edilen zırhlı polis araçlarına bindirilerek özel harekat ve sivil polis eskortu eşliğinde saat 01.00 sıralarında Metris Cezaevi'ne getirildi.



POLİS CEZAEVİ ÖNÜNDE ÖNLEM ALDI

Nişantaşı Cinayeti'nin zanlılarının tutuklanmasının ardından, Metris Cezaevi önünde konuşlanan resmi polis ve çevik kuvvet ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Ekipler, cezaevi önünde şüpheli gördükleri otomobilleri durdurarak, araçlarda bulunanların üzerini aradı, kimlik sorgusu yaptı. Zanlıların cezaevine girişinin ardından alınan önlemlerde kaldırıldı.

(FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.