Nusaybin'de Öğrenci Yurdu İkinci Kez Yakıldı

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde daha önce çıkan olaylarda bir kısmı yakılarak kullanılamaz hale gelen Özel Ali İhsan Öğrenci Yurdu ve Okuma Salonu, bugün kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldı. Nusaybin'in Devrim Mahallesi...

22 Ekim 2014 Çarşamba 15:39
Nusaybin'de Öğrenci Yurdu İkinci Kez Yakıldı






MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde daha önce çıkan olaylarda bir kısmı yakılarak kullanılamaz hale gelen Özel Ali İhsan Öğrenci Yurdu ve Okuma Salonu, bugün kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldı.
Nusaybin'in Devrim Mahallesi Bagok Sokak'ta bulunan Özel Ali İhsan Öğrenci Yurdu ve Okuma Salonu binası 6-7 Ekim günü çıkan olaylar sırasında ateşe verilerek yakıldı. Üç katlı binanın öğrencilerin kaldığı bölüm ilk yangında hasar görmesi üzerine bina boşaltılmıştı.
Bugün kimliği belirsiz kişiler yurdun okuma ve spor salonunun bulunduğu katları ateşe vererek yaktı. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürdü. Binanın yanan kısımları da kullanılımaz gele geldi. Polis, olayla ilgili başlattığı soruşturmayı sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.