Nusaybin'de Olaylı Gece

Ahmet AKKUŞ/NUSAYBİN (Mardin), () - MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde dün akşam yasadışı gösteri düzenleyen PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı,...

30 Ekim 2014 Perşembe 11:01
Nusaybin'de Olaylı Gece






Ahmet AKKUŞ/NUSAYBİN (Mardin), () - MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde dün akşam yasadışı gösteri düzenleyen PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı, ilçe merkezi savaş alanına döndü.
Nusaybin Fırat Mahallesi'ndeki Şirin Sokak Bulvarı'nda toplanan yüzleri maskeli YDG- H üyeleri, yoldan geçen araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Daha sonra Ahmet Kaya Köprüsü ve İpek Yolu'na çıkarak burada da kimlik kontrolü yapmak isteyen YDG-H üyeleri, kendilerini engelleyen polise de havai fişek, ses bombaları ve molotof kokteylleri ile saldırdı. Polisin tazyikli su ve gaz bombalarıyla karşılık vermesi üzerine ilçe merkezi bir anda savaş alanına döndü.
Gece geç saatlere kadar devam eden çatışmalarda korsan göstericiler, sokak aralarına kaçarak izlerini kaybettirdi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.