Öcalan'ın anası, HDP'lileri yıllar önce ters köşeye yatırmış

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a yalakalıkta sınır tanımayan HDP'li vekiller, oğluna isyan eden, hatta bir dönem 'Doğurmaz olaydım' diyen annesinin mezarını ziyanete gitti. Ziyaret sebebi ise malum, Öcalan'ın doğum günü.

03 Nisan 2016 Pazar 18:02
Öcalan'ın anası, HDP'lileri yıllar önce ters köşeye yatırmış






Abdullah Öcalan'ın anası, HDP'lileri yıllar önce ters köşeye yatırmış

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a yalakalıkta sınır tanımayan HDP'li vekiller, oğluna isyan eden, hatta bir dönem 'Doğurmaz olaydım' diyen annesinin mezarını ziyanete gitti. Ziyaret sebebi ise malum, Öcalan'ın doğum günü. Yıllar önce Abdullah Öcalan'ın annesinin babasının mezarının yerini bile bilmeyen HDP'lilerin doğum gününde mezarda görme yarışı, Üveyş Öcalan'ın yıllar önce Güneş Gazetesi'ne yahtığı açıklamalar yeniden gündeme geldi,
HDP'li milletvekillerinin terörist elabaşısı Öcalan’ın anne ve babasının mezarını ziyaret etmesi geçmişteki bir gazete küpürünü akıllara getirdi
Şanlıurfa'da yasak olmasına rağmen 4 Nisan günü kutlanması planlanan terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın 67’nci doğum günü öncesi Halfeti İlçesi’ne gelen HDP milletvekilleri, Öcalan’ın anne ve babasının mezarını ziyaret etti.HDP'lilerin bu ziyareti geçmişte gazetelerde yer alan bir küpürü yeniden akıllara getirdi

"OĞLUMUN KURŞUN SIKTIĞI ASKERLER BANA İLAÇ VERİYOR"

Naci Sapan ve Naci Esendemir imzalı 1985 tarihli Güneş Gazetesi'nin haberinde gazetecilere konuşan terörist başı Abdullah Öcalan'ın annesi Üveyş Öcalan, "Onu 11 yıldır görmüyorum. Görsem bile evlat diye bağrıma basamam" diye konuşmuştu. O yıllarda tedavi gören anne Öcalan, "Oğlumun kurşun sıktığı askerler gelip beni muayene ediyor, ilacımı veriyor" demişti.

ANNE ÖCALAN'DAN OĞLUNA: ONU DOĞURMAZ OLAYDIM!

Üveys Öcalan, gazetedeki haberde sözlerini şöyle noktalamıştı: Onu doğurmaz olaydım!

HDP'LİLERİN BU HABERE NE DİYECEĞİ MERAK KONUSU...

Bugün Şanlıurfa'da mezarını ziyaret edilen Üveyş Öcalan'ın, terörist başı Öcalan'la ilgili geçmişte söyledikleri gözleri HDP heyetine çevirdi ve şu soruyu gündeme getirdi: Bu sözlere ne diyeceksiniz?

MEZARLIK ZİYARETİNE HANGİ İSİMLER KATILMIŞTI?

Öcalan’ın doğum günü kutlaması öncesi Demokratik Toplum Kongresi başkanları Leyla Güven ve Hatip Dicle ile HDP milletvekilleri Dilek Öcalan, Müslüm Doğan, Alican Önlü, Mahmut Toğrul ve Behçet Yıldırım, Halfeti’ye gelerek Öcalan'ın anne ve babasının mezarını ziyaret etmişti.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Servet Peker 2016-04-03 23:53:01

keşke doğurmasaydın be kadın keşke düşük filan yapsaydın milyonlarca insanın gözü yaşlı olmazdı