Odasındaki gardropta asılı bulunan çocuk toprağa verildi

KAYSERİ'de okuldan geldikten sonra odasındaki gardropta iple asılı bulunan ortaokul 1’inci sınıf öğrencisi 11 yaşındaki İlker Erol Aktürk, gözyaşları arasında toprağa verildi. Olay, Merkez Kocasinan İlçesi Barbaros Mahallesi'ndeki...

31 Mart 2015 Salı 15:05
Odasındaki gardropta asılı bulunan çocuk toprağa verildi






KAYSERİ'de okuldan geldikten sonra odasındaki gardropta iple asılı bulunan ortaokul 1’inci sınıf öğrencisi 11 yaşındaki İlker Erol Aktürk, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Olay, Merkez Kocasinan İlçesi Barbaros Mahallesi'ndeki bir apartmanın 5’inci katında dün meydana geldi. Öğretmen A.A ile M.A’nın 3 çocuğunun en büyüğü olan İlker Erol Aktürk, okuldan eve gelip, odasına geçtikten sonra haber alınamayınca, eve gelen babası oğlunu gardropta iple asılı buldu. Eve çağrılan sağlık görevlileri, çocuğun öldüğünü belirledi. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan otopsi işleminin ardından İlker Erol A. bugün öğle namazının ardından Hunat Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, çocuğun ailesi, akrabaları, öğretmenleri katıldı. İlker Erol A, gözyaşlarıyla Asri Mezarlığa defnedildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.