ODUN KESMEYE GİTTİĞİ ORMANDA ÖLÜ BULUNDU

KASTAMONU'nun Küre İlçesi'ne bağlı Çatak Köyü'nde oturan 55 yaşındaki Cemil Altuğ, odun kesmek için gittiği ormanda ölü bulundu. Cemil Altuğ, dün öğle saatlerinde odun kesmek için ormana gitti. Altuğ'un eve dönmemesi üzerine ailesi...

22 Aralık 2014 Pazartesi 18:17
ODUN KESMEYE GİTTİĞİ ORMANDA ÖLÜ BULUNDU






KASTAMONU'nun Küre İlçesi'ne bağlı Çatak Köyü'nde oturan 55 yaşındaki Cemil Altuğ, odun kesmek için gittiği ormanda ölü bulundu.
Cemil Altuğ, dün öğle saatlerinde odun kesmek için ormana gitti. Altuğ'un eve dönmemesi üzerine ailesi jandarmaya başvurdu. Altuğ'un cesedi, sabah jandarma ve köylülerin yaptığı arama çalışmalarında ormanlık alanda bulundu. Vücudunda yara izine rastlanmayan Altuğ'un cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.