Oğlunun arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK'ın Kilimli İlçesi'ne bağlı Çatalağzı Beldesi'nde oturan 73 yaşındaki Hakkı Ç., birlikte alkol alırken bilinmeyen nedenle tartıştığı oğlunun arkadaşı 35 yaşındaki Burhan Demir'i bıçaklayarak...

01 Nisan 2015 Çarşamba 10:13
Oğlunun arkadaşını bıçaklayarak öldürdü






Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK'ın Kilimli İlçesi'ne bağlı Çatalağzı Beldesi'nde oturan 73 yaşındaki Hakkı Ç., birlikte alkol alırken bilinmeyen nedenle tartıştığı oğlunun arkadaşı 35 yaşındaki Burhan Demir'i bıçaklayarak öldürdü.
Olay, dün gece Kırımsa Mahallesi'nde meydana geldi. Hakkı Ç., oğlu Ersin Ç. ve onun arkadaşı Burhan Demir ile mahalle arasında alkol almaya başladı. Hakkı Ç. ile Burhan Demir arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönen olayda Hakkı Ç., Burhan Demir'i bıçakladı. Ağır yaralanan Burhan Demir, telefonla arayıp yardım istediği bir yakını tarafından Kilimli Semt Polikliniği'ne, oradan da Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evli ve 2 çocuk babası Burhan Demir, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Polis ekipleri, olayın ardından Hakkı Ç. ve oğlu Ersin Ç.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.