Öğrenci evine çağrılan doktor bıçaklanarak katledildi

Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde görevli Genel Cerrah Doç. Dr. Mustafa Girgin aralarında pratisyen doktor bir kadının da bulunduğu iki kişinin bıçaklı saldırısında can verdi.

08 Aralık 2018 Cumartesi 22:45
Öğrenci evine çağrılan doktor bıçaklanarak katledildi






Öğrenci evine çağrılan doktor bıçaklanarak katledildi

Elazığ'da korkunç cinayet. Bir öğrenci evine çağrılan Genel Cerrah Doç. Dr. Mustafa Girgin, üniversite öğrencisi ve pratisyen doktorun bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetti..


Elazığ'da Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde görevli Genel Cerrah Doç. Dr. Mustafa Girgin bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetle ilgili bir kadın doktor ve bir üniversite öğrencisi gözaltına alındı... Cinayetin nedeni henüz bilinmiyor. Polis olayı çok yönlü soruşturuyor. 

Elazığ'da bir doktor öğrenci evinde bıçaklanarak öldürüldü. Korkunç olay, akşam saatlerine merkeze bağlı Nailbey Mahallesi Tuncay Sokak'taki bir öğrenci evinde meydana geldi.

İddiaya göre, Fırat Üniversitesi Hastanesine görevli Genel Cerrah Doç. Dr. Mustafa Girgin, şüpheliler tarafından eve çağrıldı. Evde çıkan tartışmada Girgin bıçaklanarak öldürüldü.

Cinayet sonrası şüpheliler üniversite öğrencisi F.A.(23) ile pratisyen doktor Ç.G.B, polis tarafından gözaltına alındı.

BİR DOKTOR, BİR DE ÖĞRENCİ GÖZALTINDA

Olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, tıp fakültesi öğrencisi F.A. ile pratisyen hekim Ç.G.B'yi gözaltına aldı. F.A'nın öğrenci evine çağırdığı Girgin'i, arkadaşı Ç.G.B'yi rahatsız ettiği için öldürdüğü ileri sürüldü.

Girgin'in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

REKTÖRDEN AÇIKLAMA

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Şahsım ve üniversitem adına, merhum Doç. Dr. Mustafa Girgin’e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Tüm Fırat Üniversitesi ailesinin ve sağlık camiasının başı sağ olsun." ifadesini kullandı.
 


 

Son Güncelleme: 08.12.2018 21:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.