Öğretmen çifti trafik kazası ayırdı 

Adıyaman’da meydana gelen trafik kazasında bir öğretmen hayatını kaybetti, sürücü koltuğundaki eşi ve 6 aylık bebekleri yaralandı.

16 Mart 2019 Cumartesi 10:12
Öğretmen çifti trafik kazası ayırdı 






Öğretmen çifti trafik kazası ayırdı 


Adıyaman'da öğretmen çiftin içerisinde bulunduğu araç kaza yaptı. Çelikhan-Malatya yolunun 12. kilometresinde Gölbağı mevkiinde meydana gelen feci kazada, sürücü ana sınıfı öğretmeni Mehmet Üzümcü, eşi ana sınıfı öğretmeni Cennet Üzümcü ve 6 aylık kızları yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Cennet Üzümcü, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Baba ve bebeğin tedavisi sürüyor


Feci kaza, Çelikhan-Malatya yolunun 12. kilometresinde Gölbağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Üzümcü yönetimindeki otomobil, Malatya’dan Çelikhan istikametine giderken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole devrildi.

Kazada, sürücü ana sınıfı öğretmeni Mehmet Üzümcü (27),eşi ana sınıfı öğretmeni Cennet Üzümcü (25) ve 6 aylık kızları Ayşe Sena Üzümcü yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı.


Durumu ağır olan Cennet Üzümcü (25) kaldırıldığı Çelikhan Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mehmet Üzümcü ve 6 aylık bebek Ayşe Sena Üzümcü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağılık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


 

Anahtar Kelimeler:
Çelikhan-Malatya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.