Öğretmen Öğrencisini Dövdü İddiasi

Bülent DİKTEPE/ KARABÜK, () - KARABÜK'te, matematik öğretmeni N.K.'nin, sınıfta arkadaşıyla konuştuğu gerekçesiyle 12 yaşındaki F.E.B.'yi dövdüğü iddia edildi.  Karayolları Yol Bakım Evi'nde işçi olarak çalışan Recep B.,...

20 Kasım 2014 Perşembe 20:23
Öğretmen Öğrencisini Dövdü İddiasi






Bülent DİKTEPE/ KARABÜK, () - KARABÜK'te, matematik öğretmeni N.K.'nin, sınıfta arkadaşıyla konuştuğu gerekçesiyle 12 yaşındaki F.E.B.'yi dövdüğü iddia edildi. 
Karayolları Yol Bakım Evi'nde işçi olarak çalışan Recep B., Fazlı Yeşilyurt Ortaokulu'nda okuyan oğlu F.E.B.'nin matematik öğretmeni N.K. tarafından dövüldüğünü iddia etti. Hastaneye götürdüğü oğlu için sağlık raporu alan Recep B., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne giderek öğretmen hakkında şikayetçi oldu. Recep B., öğretmenin oğlunun yüzüne elinin tersiyle vurarak burnunun kanamasına yol açtığını ileri sürerek, şöyle konuştu: "Öğretmenin ceza alması için elimden geleni yapacağım. Böyle bir dönemde öğretmenin öğrencisini dövdüğüne inanamıyorum."

6'ncı sınıf öğrencisi F.E.B. ise ders sırasında yanındaki arkadaşıyla konuştuğunu gören öğretmeninin kendisini dövdüğünü ve burnunun kanadığını belirterek, "Babam kolumdaki kan izlerini görünce öğretmenin dövdüğünü söyledim" dedi. 

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.