Öğretmenler Günü Yemeğine Giderken Kazada Yaralandı

EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde 2 TIR ile 1 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. TIR’ın çarptığı otomobilde yaralanan sürücüsü 27 yaşındaki Akif Polat’ın Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olduğu...

24 Kasım 2014 Pazartesi 22:20
Öğretmenler Günü Yemeğine Giderken Kazada Yaralandı






EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde 2 TIR ile 1 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. TIR’ın çarptığı otomobilde yaralanan sürücüsü 27 yaşındaki Akif Polat’ın Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olduğu ve 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir restoranda verilen yemeğe katılacağı bildirildi.

Kaza, saat 19.00 sıralarında, Keşan-Gelibolu yolu Bahçeköy sapağı yakınlarında meydana geldi. Keşan’dan Gelibolu yönüne giden ve Bahçeköy yakınlarındaki bir restoranda 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle verilen yemeğe katılacağı bildirilen Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Akif Polat idaresindeki 01 BF 090 plakalı otomobil restoran girişini kaçırınca duble yolda geri manevra yapmak istedi. Bu esnada aynı yönden gelen ve İzmir’e gittiği öğrenilen 37 yaşındaki Cemil Tok yönetimindeki 34 KMF 04 plakalı peçete yüklü TIR, otomobile arkadan çarptı. Otomobile çarptıktan sonra frene basan TIR’a da arkasından gelen Romen uyruklu 54 yaşındaki Vasile Burcus’un kullandığı AG 06 DEK plakalı TIR çarptı.

Zincirleme kazada, otomobil sürücüsü Akif Polat ile TIR şoförü Vasile Burcus araçlarında sıkıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Keşan Belediyesi kaza kırım ekibinin müdahalesiyle ilk olarak otomobil sürücüsü Polat sıkıştığı yerden çıkarıldı. Çarpmanın şiddetiyle arka koltuğa fırlayan Polat, 20 dakikalık çalışmanın ardından ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

TIR SÜRÜCÜSÜ 1 SAATTE ÇIKARTILABİLDİ

Kaza kırım ekipleri daha sonra ise TIR’da sıkışan sürücü Vasile Burcus’u çıkarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 1 saatlik müdahalenin ardından hurdaya dönen TIR’dan çıkarılan Burcus olay yerinde bekleyen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu arada kaza kırım ekibinin çalışmaları sırasında TIR yanmaya başladı. Yangın, olay yerinde hazır bekletilen itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden kısa sürede söndürüldü. Kaza nedeniyle, trafik yaklaşık 3 saat tek şeritten sağlandı. Polis ve jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.