Okmeydanı'nda Polis Müdahalesi

Murat DELİKLİTAŞ İstanbul, () OKMEYDANI'nda IŞİD'in Kobani saldırılarını protesto ederek yola barikat kurmak isteyen gruba polis müdahale etti. Polise molotof  kokteyli ve havai fişek atan eylemcilere polis biber gazı ve tazyikli suyla...

01 Kasım 2014 Cumartesi 22:29
Okmeydanı'nda Polis Müdahalesi






Murat DELİKLİTAŞ İstanbul, () OKMEYDANI'nda IŞİD'in Kobani saldırılarını protesto ederek yola barikat kurmak isteyen gruba polis müdahale etti. Polise molotof  kokteyli ve havai fişek atan eylemcilere polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.    Anadolu Kahvesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde toplanan yüzü maskeli bir grup, yola barikat kurarak eylem yapmak istedi. Polis gruba biber gazı ve TOMA'dan sıkılan tazyikli suyla müdahale etti. Bunun üzerine grup üyeleri polise  molotof kokteyli  ve havai fişek attı. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan ve caddeye giriş çıkışı kapatan polisin müdahalesi sürüyor.  (FOTOĞRAF)  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.