Okmeydanı'nda şafak operasyonu

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Okmeydanı'nda  daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 05:27
Okmeydanı'nda şafak operasyonu






Okmeydanı'nda şafak operasyonu


Hakan KAYA / İstanbul,() İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Okmeydanı'nda  daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Okmeydanı'nda sabah saat 04.00 sıralarında, önceden belirlenen çok sayıda adrese operasyon gerçekleştirdi.  Operasyon nedeniyle Okmeydanı ara sokaklarına "akrep" diye tabir edilen zırhlı araçlar ile TOMA konuşlandırıldı.  Operasyonda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken, operasyonun detayı hakkında bilgi verilmedi. Polis ekiplerinin bölgedeki bekleyişi sürüyor.   (FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.