Okul önünde dolaşan siyah minibüs ortalığı karıştırdı

Yenimahalle Faruk Verimer İlkokulu Okul çevresinde sürekli dolaştığı iddia edilen minibüs üzerine valiliğin başlattığı araştırma öğretmen ve ailelere derin bir nefes aldırdı.

05 Nisan 2018 Perşembe 00:07
Okul önünde dolaşan siyah minibüs ortalığı karıştırdı






Okul önünde dolaşan siyah minibüs ortalığı karıştırdı

Ankara Yenimahalle'de bir ilkokul etrafında dolaşan siyah renkli minibüs ortalığı karıştırdı. Okul müdürünün öğrenciler, veliler ve öğretmenleri uyarması üzerine valilik soruşturma açtı, minibüs ise bir öğrencinin babasına ait çıktı.

Ankara Valiliği, Yenimahalle Faruk Verimer İlkokulu etrafında siyah bir minibüsün dolaştığı haberlerine ilişkin yazılı açıklama yaptı. Valilik konuya ilişkin inceleme başlatıldığını belirtti.

Ankara Valiliği yaptığı yazılı açıklamada, "İlimiz Yenimahalle ilçesi Faruk Verimer İlkokulu Müdürü Erhan Tosunöz’ün, kendisine gelen bir telefon bilgisi üzerine, siyah renkli bir minibüsün ara sokaklarda ve okul etrafında dolaştığını belirterek öğretmenleri daha dikkatli olmaları için bir yazı ile uyardığı tespit edilmiştir.

ARACIN BİR VELİYE AİT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Okul Müdürlüğünün yazısında bahsi geçen araç ile ilgili olarak yapılan araştırmada; söz konusu aracın bir veliye ait 06 AY plakalı araç olduğu, Faruk Verimer İlkokulu Müdürü Erhan Tosunöz’ün, gerekli araştırma ve incelemeyi yapmadan, sıralı amirlerine ve güvenlik güçlerine bilgi vermeden, öğretmen ve öğrenci velilerini korku ve paniğe sevk edecek şekilde yazı yazdığı anlaşılmıştır. Endişe ve korkuya yol açan bu durum ile ilgili olarak Valiliğimizce inceleme başlatılmıştır. Başlatılan inceleme sonuçlanınca kamuoyuna ayrıntılı bilgi verilecektir" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.