Okullarda Hırsızlık Yaparken Güvenlik Kameraları Kaydetti

ADIYAMAN ve Malatya’da girdiği okullarda hırsızlık yaptığı güvenlik kameraları tarafından belirlenen ve yakalandığında çaldığı altın ve paralar ayakkabısında bulunan Mustafa E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Geçtiğimiz...

05 Kasım 2014 Çarşamba 21:35
Okullarda Hırsızlık Yaparken Güvenlik Kameraları Kaydetti






ADIYAMAN ve Malatya’da girdiği okullarda hırsızlık yaptığı güvenlik kameraları tarafından belirlenen ve yakalandığında çaldığı altın ve paralar ayakkabısında bulunan Mustafa E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Geçtiğimiz günlerde Adıyaman'daki Karacaoğlan İlköğretim Okulu'nun müdür odasından dizüstü bilgisayar ile fotoğraf makinesi, Malatya'daki 91 Bin Dev Öğrenci Ortaokulu'nun müdür odasından ise 715 lira, 5 çeyrek altın ve 13 Ata lira çalındı. Hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlatan Adıyaman ve Malatya polisi, okullardaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kamera kayıtlarından şüphelinin Mustafa E. olduğunu belirleyen polis, harekete geçti. Polisler, şüpheli Mustafa E.'yi Adıyaman'da yakalayarak gözaltına alındı. Emniyette yapılan üst aramasında okullardan çaldığı para ve altınlar ayakkabısında bulunan Mustafa E., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.