Okulları soyan hırsızlar çaldıkları kuşlarla yakalandı

Darıca'da 7 ayrı okulun kantin ve idari binalarını soyan hırsızlar sonunda yakalandı. Hırsızlık cetesinin bir okulda bulunan 19 muhabbet kuşunu da çaldığı ortaya çıktı.

03 Haziran 2016 Cuma 00:19
Okulları soyan hırsızlar çaldıkları kuşlarla yakalandı






Okulları soyan hırsızlar çaldıkları kuşlarla yakalandı

Darıca'da girdikleri okulların kantinlerinde sucuk, kaşar ve diğer yiyeceklerini götüren bir okulda ise öğretmene ait 19 muhabbet kuşunu çalan hırsızlar yakalandı.

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde girdikleri 7 okulun kantinini soyup bir öğretmenin de 19 muhabbet kuşunu çalan hırsızlar yakalandı. Hırsızların kuşların 9'unu sattıkları belirlenirken, 10 kuş ise öğretmene teslim edildi.

Darıca’da yüzleri maskeli 4 kişi, yaklaşık bir ay içerisinde geceleri sırasıyla Darıca Ortaokulu, Deniz Yıldızları Meslek Lisesi, Darıca Anadolu Lisesi, Darıca İMKB Lisesi, Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi, Darıca TOKİ Meslek Lisesi ile Gebze sınırları içerisinde kalan Süleyman Demirel Lisesi’ne girerek hırsızlık yaptı.

Şüpheliler, okulların kantinlerinden sucuk, kaşar, salam gibi gıda maddelerinin yanı sıra kasalarda bulunan bozuk paraları da aldı.

Okulların idare bölümlerine de giren hırsızlar 2 laptopla birlikte Darıca TOKİ Meslek Lisesi’nde öğretmen Ferhat Arpa’ya ait toplam değeri yaklaşık 12 bin TL olan Show Jumbo cinsi 19 muhabbet kuşunu da çaldı.
Darıca Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonrası M.R.A, R.Y, S.Ö. ve R.D. yakalandı. Şüphelilerin, çaldıkları 19 kuştan 9'unu sattıkları belirlendi. Diğer 10 kuş ise öğretmen Ferhat Arpa’ya teslim edildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.