Öldürülen kadının cesedi ezarlıkta kadın cinayeti

Son Dakika Haberleri, İstanbul Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mezarlığı'nda bir kadın silahla vurularak öldürüldü.

25 Haziran 2016 Cumartesi 17:42
Öldürülen kadının cesedi ezarlıkta kadın cinayeti






Öldürülen kadının cesedi ezarlıkta kadın cinayeti

İstanbul Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mezarlığı'nda bir kadın silahla vurularak öldürüldü.

Son Dakika Haberleri

İstanbul Gaziosmanpaşa’daki bir mezarlıkta 60 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kadın cesedi bulundu. Olay yerinde bir tabanca bulan polis, intihar veya cinayet ihtimali üzerinde duruyor.

Yenidoğan Mahallesi, Karlıtepe Mezarlığı içinden saat 15.30 sıralarında silah sesi duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Gelen polisler, olay yerinin gerçekleştiği alanda geniş güvenlik önlemi aldı, delil toplandı. İlk belirlemelere göre 60 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadının üzerinden kimlik belgesi çıkmadı. Başına isabet eden kurşunla öldüğü tahmin edilen kadının yakınında da bir tabanca bulundu. Yapılan incelemenin ardından kadın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Geniş çaplı soruşturma başlatan polis, kadının cinayete mi kurban gittiği ya da intihar mı ettiği ihtimallerini değerlendiriyor.

 
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.