Ölen bebeğini 8 ay evde bekletip çöpe attı

Tahsin GÜNER / ANKARA, () - ANKARA Etimesgut'ta çöpte çürümüş halde bebek cesedi bulunması ile ilgili araştırma yapan polis bebeğin 22 yaşındaki anne Zeynep Özdemir'i tarafından atıldığını tespit etti. Çankaya'da çalıştığı gece...

07 Mart 2015 Cumartesi 11:26
Ölen bebeğini 8 ay evde bekletip çöpe attı






Tahsin GÜNER / ANKARA, () - ANKARA Etimesgut'ta çöpte çürümüş halde bebek cesedi bulunması ile ilgili araştırma yapan polis bebeğin 22 yaşındaki anne Zeynep Özdemir'i tarafından atıldığını tespit etti. Çankaya'da çalıştığı gece kulübünde polis tarafından yakalanan Zeynep Özdemir tutuklandı. Zeynep Özdemir, emzirdikten sonra öldüğünü söylediği bebeğini evin boş bir odasında 8 ay beklettiğini ardından çöpe attığını söyledi.

23 Ocak 2015' tarihinde Etimesgut 30 Ağustos Mahallesi'nde çöpte çürümüş bir bebek cesedi bulunduğu ihbarında bulunuldu. Polis, yaptıkları araştırma sonucu ölüm zamanı tespit edilen cesedin 1 aylık kız bebeği olduğunu belirledi. Araştırmasına devam eden polis, Ankara'daki hastanelerde 1 ay içerisinde dünyaya gelen bebeklerin doğum kayıtlarına ulaştı. Etimesgut bölgesinde yapılan araştırma sonucu doğum yapan Zeynep Özdemir'in evinden taşındığını tespit etti. Hastane kayıtlarından Zeynep Özdemir'in bir kız bebek dünyaya getirdiği belirlendi. Zeynep Özdemir, Çankaya'da çalıştığı gece kulübünde polis tarafından yakalandıb

Polis tarafından ifadesi alınan ve itirafta bulunan Zeynep Özdemir, Tokat'ta 15 yaşında evlendiğini ve 16 yaşındayken bir çocuğunun olduğunu ve babasıyla kaldığını söyledi. Şiddet gördüğü için 2013 yılında kocasından boşanan Zeynep Özdemir, Ankara'ya gelerek erkeklerle para karşılığı ilişkiye girdiğini, bebeği 4 aylık olunca aldıramadığını belirtti. 1 aylık olan bebeğini emzirirken uyuduğunu ve kalktığında bebeğinin nefes almadığını söyleyen Zeynep Özdemir, evin boş bir odasındaki koltuğa koyup üstünü örttüğünü, evde kaldığı yaklaşık 8 ay kaldığını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.