Onur Özbizerdik serbest bırakıldı

    Ümit TÜRK/ İSTANBUL, () ETİLER'de lüks bir restoranda  tartıştığı kişilere ateş açarak kaçtığı iddia edilen ve Taksim'de bir otel odasında yakalanan yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Dündar Kılıç'ın...

26 Haziran 2015 Cuma 16:20
Onur Özbizerdik serbest bırakıldı






 

 

Ümit TÜRK/ İSTANBUL, () ETİLER'de lüks bir restoranda  tartıştığı kişilere ateş açarak kaçtığı iddia edilen ve Taksim'de bir otel odasında yakalanan yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Dündar Kılıç'ın torunu İsmail Onur Özbizerdik, tutuklanma istemiyle sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi tarafından serbest bırakıldı.
Etiler'de yaklaşık 20 gün önce lüks bir restorana kız arkadaşıyla birlikte gelen Onur Özbizerdik, iddiaya göre, 'locada oturma' yüzünden bir grupla kavga etmiş, kolunu tutanlar tarafından engellenmiş bu sırada silah ateş almıştı. Sabaha karşı 05.00 sıralarında meydana gelen olayın ardından Onur Özbizerdik, yanındaki kız arkadaşı ve şoförü ile birlikte olay yerinden kaçmıştı.
Dün Taksim'de bir otel odasında yakalanan Özbizerdik, Emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından "Meskun mahallede ateş ederek genel güvenliği tehliye atmak" ve "ruhsatsız silah bulundurmak" suçlarından tutuklanma talebiyle 5. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Özbizerdik, hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve ayda bir gün karakola imza atmak şartıyla serbest bırakıldı. Özbizerdik'in hakimlikteki sorgusunda, "Karşı taraf alkollüydü. Bana küfür etti. Servis bıçağını alınca, bana vuracağını düşündüm. Silahı elime aldım. Silah kendisi ateş aldı. Pişmanım" dediği öğrenildi.
Özbizerdik, Şişli'deki bir rezidansın 22. katında işadamı Fatih Edremit'in öldürülmesine ilişkin yargılandığı davada geçtiğimiz yıl tahliye edilmiş, tahliye sonrası karıştığı silahlı yaralama olayları ile gündeme gelmişti.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.