Orhangazi’de 2 kişinin öldüğü kanlı kafeterya çatışmasına tatbikat

BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde, geçen yıl ağustos ayında Yalova Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Serkan Karataş (40) ile Fuat İshak’ın (39) yaşamını yitirdiği, 3 kişinin de yaralandığı kafeteryada,...

18 Nisan 2015 Cumartesi 13:28
Orhangazi’de 2 kişinin öldüğü kanlı kafeterya çatışmasına tatbikat






BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde, geçen yıl ağustos ayında Yalova Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Serkan Karataş (40) ile Fuat İshak’ın (39) yaşamını yitirdiği, 3 kişinin de yaralandığı kafeteryada, mahkeme tarafından tatbikat yapılarak sanık ve tanıklar dinlendi.
Orhangazi İlçesi TOKİ Konutlarının bulunduğu bölgede geçen yıl 21 Ağustos’ta, iddiaya göre çocukluk arkadaşı olan Serkan Karataş ile Fuat İshak'ın tartışmaya başlaması ile aynı masadaki 10 kişilik grup arasında önce yumruklu, sonra silahlı kavga çıktı. Oda Başkanı Serkan Karataş ile Fuat İshak olay yerinde yaşamını yitirirken, İlhan Karataş(30), Suat İshak (46) ve Nermin İshak (37) çeşitli yerlerinden yaralandı. Suat İshak, tedavisinin ardından tutuklandı.
Eşinden boşanan Serkan Karataş'ın, Orhangazi'de kiraladığı evde yanında çalışan sekreteri Nermin İshak ile birlikte yaşadığı, ancak sevgilisiyle tartışan Nermin İshak'ın kardeşi Fuat İshak'tan yardım istemesi üzerine tarafların kafeterayda buluştuğu belirtildi.
2’nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmek ve yaralamak' suçlarından ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan Suat İshak'ın yargılaması devam ederken, olay yerinde dün tatbikat yapıldı. Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’nün geniş güvenlik önlemleri aldığı tatbikata, mahkeme heyeti ile birlikte cezaevi aracı ile Orhangazi’ye getirilen sanık Suat İshak, kız kardeşi olan Nermin İshak, olayda yaşamını yitiren Serkan Karataş'ın koltuk değnekleri ile gelen kardeşi İlhan Karataş ve tanıklar hazır bulundu.
Sanık ve tanıkların yaşananları anlattığıda tatbikat yaklaşık 6 saat sürdü.

 

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.