Ormanda Uyurken Bulundu

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, () - KASTAMONU'nun Devrekani İlçesi'ne bağlı Ahlatçık Köyü'nde büyükbaş hayvanlarını otlatmak için gittiği ormanlık alanda kaybolan 75 yaşındaki Aliye Tuna, 12 saat sonra bir ağacın altında uyurken bulundu. Aliye...

29 Ekim 2014 Çarşamba 11:55
Ormanda Uyurken Bulundu






Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, () - KASTAMONU'nun Devrekani İlçesi'ne bağlı Ahlatçık Köyü'nde büyükbaş hayvanlarını otlatmak için gittiği ormanlık alanda kaybolan 75 yaşındaki Aliye Tuna, 12 saat sonra bir ağacın altında uyurken bulundu.
Aliye Tuna, dün saat 16.00 sıralarında büyükbaş hayvanlarını otlatmak için evden ayrıldı. Hayvanlar, saat 21.30 sıralarında köye gelirken Aliye Tuna dönmedi. Köylüler, Tuna'yı aramaya çıkarken jandarma ve AFAD'a da haber verildi. Ayı, kurt gibi yırtıcı hayvanların yoğun olduğu ormanlık bölgede gece geç saatlere kadar yapılan aramalarda Aliye Tuna bulunamadı. Sabah arama çalışmaları yeniden başlatıldı. Aliye Tuna, saat 09.30 sıralarında ormanda bir ağacın altında uyurken bulundu. Yüksek tansiyon hastası olan Tuna'nın, hayvanları otlatırken rahatsızlandığı, dinlenirken havanın kararmasıyla yolunu bulamadığı ve ağacın altında uyuduğu belirtildi. Soğuktan etkilenen Tuna, sağlık kontrolü için Devrekani Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tuna, daha sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürülecek.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.