Osmaniye'de trene saldırı, 2 vagon uçuruma düştü

Osmaniye'de tren yoluna bombalı tuzak kuran PKK'lı teröristlerin saldırısında faciadan dönüldü. PKK'lı hainlerin saldırısı sırasında iki vagon uçuruma düştü. Yolcu vagonunun olmaması büyük bir faciayı önledi.

03 Eylül 2015 Perşembe 14:36
Osmaniye'de trene saldırı, 2 vagon uçuruma düştü






Osmaniye'de trene saldırı, 2 vagon uçuruma düştü

Terör örgütü PKK yandaşları, tren yoluna yerleştirdikleri uzaktan kumandalı bomba, yük treninin geçisi sırasında patladı.  Osmaniye’de yük treninin geçişi sırasında uzaktan kumandalı bombanın patlatılması sonucu 2 vagon uçuruma düştü. Son yıllarda Düziçi ve çevresini mesken tutan PKK'lı hainlerin saldırısına bölge halkından büyük tepki var.

PKK'LILAR DÜZİÇİ'Nİ MESKEN TUTTU

Alınan bilgiye göre, bir yük treninin, Düziçi ilçesi, Yarbaşı beldesi yakınlarındaki ormanlık ve sarp arazide bulunan demiryolu köprüsünden geçişi esnasında daha önce raylara döşenen bomba uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlama sonucu trende ve raylarda hasar oluştu, 2 vagon 100 metrelik uçuruma düştü.

Patlamanın ardından kullanılamaz hale gelen raylarda TCDD ekipleri tarafından tamirat çalışmaları başlatıldı.

Güvenlik güçleri olayın ardından bölgede operasyon başlattı.
Son Güncelleme: 03.09.2015 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.