OTOMOBİL TIR ALTINA GİRDİ: 4 YARALI

BOLU, () - BOLU Dağı'nda beton bariyerlere çarpan TIR kazası nedeniyle duran başka bir TIR'a, arkadan gelen otomobil çarptı. Otomobil dorsenin altına girerken, araçlardaki 4 kişi yaralandı. Kaza saat 11.45'de D-100 Karayolu Bolu Dağı...

18 Aralık 2014 Perşembe 13:35
OTOMOBİL TIR ALTINA GİRDİ: 4 YARALI






BOLU, () - BOLU Dağı'nda beton bariyerlere çarpan TIR kazası nedeniyle duran başka bir TIR'a, arkadan gelen otomobil çarptı. Otomobil dorsenin altına girerken, araçlardaki 4 kişi yaralandı.
Kaza saat 11.45'de D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Bakacak mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Mehmet Emin Altundal yönetimindeki 63 M 2490 plakalı TIR, yolun ortasında bulunan beton bariyerlere çarparak karşı şeride geçti. Kazayı gören Halil İbrahim Karabulut yönetimindeki 81 BG 004 plakalı TIR ile yolun sağında dururken; arkadan gelmekte olan Aziz Keleş'in kullandığı 06 FE 7714 plakalı otomobille kaza nedeniyle duran TIR'ın dorsesinin altına girdi.
Kazalarda beton bariyerlere çarpan TIR'ın sürücüsü Mehmet Emin Altundal ile kardeşi Mehmet Garip Altundal, otomobil sürücüsü Aziz Keleş ile aynı araçta bulunan Ayhan Savur yaralandı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce'de bulunan hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle yolun her iki istikameti de bir süre ulaşıma kapandı. Ulaşım bir süre sonra tek şeritten sağlanırken, kaza yapan araçtan yola mazot dökülmesi nedeniyle Karayolları ekipleri sürücüleri yavaş gitmeleri konusunda uyardı. Mazotun döküldüğü yerlere toprak atıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.