Otomobil yarışı kaza ile sonuçlandı:1 ölü, 1 yaralı

Gökhan KESKİNCİ/ADANA, () - ADANA'da aşırı hızla giden ve bir başka otomobille yarışa girdiği öne sürülen otomobil önündeki araca, ardından refüjdeki palmiye ağacına çarpıp ikiye bölündü. Kazada, araç sürüüsü...

02 Nisan 2015 Perşembe 08:28
Otomobil yarışı kaza ile sonuçlandı:1 ölü, 1 yaralı






Gökhan KESKİNCİ/ADANA, () - ADANA'da aşırı hızla giden ve bir başka otomobille yarışa girdiği öne sürülen otomobil önündeki araca, ardından refüjdeki palmiye ağacına çarpıp ikiye bölündü. Kazada, araç sürüüsü 25 yaşındaki Ahmet Bör ağır yaralanırken, yanında bulunan aynı yaştaki Yaşar Erkam Yaldız öldü.
Kaza, dün gece yarısı merkez Çukurova İlçesi Toros Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Ramazanoğlu Camii önünde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Börk yönetimindeki 01 AB 369 plakalı otomobil ile , Ercan Bülbül yönetimindeki 01 AGM 68 plakalı otomobil ile yarışmaya başladı. Ahmet Bör, yarıştığı otomobilin sol arka tamponuna çarpıp direksiyon kontrolünü yitirince savrularak refüjdeki palmiye ağacına çarptı. Palmiye ağacını deviren otomobil, ikiye ayrıldı. Hurdaya dönen otomobilde bulunan Yaşar Erkam Yaldız öldü, Ahmet Bor ise ağır yaralandı. Diğer otomobilin sürücüsü Bülbül kazayı yara almadan atlattı. Çevrede bulunanların ihbarı üzerine polis ve ambulans sevk edildi. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bilgi işlem görevlisi olarak çalışan Yaldız'ın cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bör'ün, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Kaza yerine gelen Yaldız'ın yakınları sinir krizi geçirip, uzun süre gözyaşı döktü. Polis, soruşturmaya çok yönlü devam ediyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.