Otomobilin Lastiğini Patlatıp, 70 Bin Lirayı Çaldilar

Fatih KARAÇALI/ ADANA, () - ADANA'da 30 yaşındaki Kadir Önal'ın bankadan çekip bagaja koyduğu 70 bin lira, otomobilin lastiğini bıçakla kesip sonra da patlak uyarısında bulunan motosikletli 2 kişi tarafından çalındı. Olay, merkez Çukurova...

24 Kasım 2014 Pazartesi 16:00
Otomobilin Lastiğini Patlatıp, 70 Bin Lirayı Çaldilar






Fatih KARAÇALI/ ADANA, () - ADANA'da 30 yaşındaki Kadir Önal'ın bankadan çekip bagaja koyduğu 70 bin lira, otomobilin lastiğini bıçakla kesip sonra da patlak uyarısında bulunan motosikletli 2 kişi tarafından çalındı.
Olay, merkez Çukurova İlçesi'nin Toros Mahallesi'nde meydana geldi. Çiftçilik yapan Kadir Önal, Kenan Evren Bulvarı'ndaki bir banka şubesinden 70 bin lira çekti. Para dolu poşeti 33 P 2737 plakalı aracının bagajına koyan Önal, hareket ettikten bir süre sonra yanına motosikletle yaklaşan 2 kişi el işaretiyle otomobilin lastiğinin patlak olduğunu söyledi. Yol kenarına park eden Önal, patlayan sağ arka lastiğini değiştirdi. Bu sırada motosikletteki 2 kişi, bagajdaki para dolu poşeti alıp kaçtı. 
Olay yerine gelen polis ekiplere bilgi veren Önal, "Yaklaşık bir kilometre ilerledim, yanıma yaklaşan motosikletli 2 kişi lastiğin patlak olduğunu söyledi. Ben de lastiği değiştirmek için durdum. Değiştirirken parayı çalmışlar" dedi.
Bankadaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, Kadir Önal'ın bankadan çektiği 70 bin TL'yi çalan zanlıların eşkalini belirleyerek yakalamak için çalışma başlattı.



FOTOĞRAFLI
 

 

 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.