Otomobilinde Öldürüldü

Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, 31 yaşındaki İsmail Akkuş, otomobilinin içinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce başından tabancayla vurularak öldürüldü. Öğle saatlerinde, Akçakale çevre yolunda...

07 Kasım 2014 Cuma 17:31
Otomobilinde Öldürüldü






Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, 31 yaşındaki İsmail Akkuş, otomobilinin içinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce başından tabancayla vurularak öldürüldü.
Öğle saatlerinde, Akçakale çevre yolunda park halinde camı kırılmış otomobilin sürücü koltuğunda bir kişinin kanlar içerisinde hareketsiz durduğunu görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, 63 DC 717 plakalı otomobilin sürücü koltuğundaki İsmail Akkuş'un başına tabancayla tek el ateş edilerek öldürüldüğünü belirledi. Otomobilde ve çevrede yapılan incelemenin ardından Akkuş'un cesedi, otopsi için Adili Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis, otomobilinde Akkuş’u tabancayla vuran kişi ya da kişilerin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.