Otomobille kamyon çarpıştı: 2 yaralı

İskender ZENGİN/ANDIRIN (Kahramanmaraş), () - KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın İlçesi'nde, kamyona çarpan otomobilin sürücüsü ile yanındaki oğlu yaralandı. Kaza, bugün öğleden sonra Andırın-Kadirli karayolunun 20'nci kilometresinde meydana...

29 Mayıs 2015 Cuma 18:20
Otomobille kamyon çarpıştı: 2 yaralı






İskender ZENGİN/ANDIRIN (Kahramanmaraş), () - KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın İlçesi'nde, kamyona çarpan otomobilin sürücüsü ile yanındaki oğlu yaralandı.
Kaza, bugün öğleden sonra Andırın-Kadirli karayolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi. Kadirli yönüne giden Selçuk Serpici yönetimindeki 31 NG 098 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Hasan Erat yönetimindeki 63 DT 033 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Selçuk Serpici ile yanındaki oğlu Yunus Emre, yoldan geçen sürücülerin çağırdığı ambulansla Andırın Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisine başlanan yaralı baba ile oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.