Otoyolda TIR dehşeti | Kontrolden çıktı yol savaş alanına döndü

Otoyolda arkasında taşıdığı dorse savrulan TIR'ın önce tekerleri fırladı, ardından da dorsenin içindeki elektronik eşyalar yolda ilerleyen vatandaşlara kabusu yaşattı.

04 Mayıs 2019 Cumartesi 09:25
Otoyolda TIR dehşeti | Kontrolden çıktı yol savaş alanına döndü






Oto yolda TIR dehşeti; Kontrolden çıktı yol savaş alanına döndü 

Elektronik eşya taşıyan TIR, otoyolda hızla ilerlerken kontrolden çıktı. Savrulan dorseden etrafa saçılan eşyalar vatandaşları zor durumda bıraktı. TIR sürüçüsü, dev aracını devirmekten son anda kurtardı.

İzmir-Aydın otobanında seyreden bir tır aniden kontrolünü kaybetti. Tırın arkasında bulunan kasa savrulurken, tırın tekerinin ve malzemelerin ise otobana saçıldığı görüldü. Otobanda yaşanan korku dolu o anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı...


İzmir’den Bodrum’a giden Eyüp Özay, yanından geçen tırın direksiyon hakimiyetini kaybettiğini gördü. Cep telefonuna sarılan Özay, tırın bir anda savrulduğu anı saniye saniye cep telefonuyla kaydetti.

ELEKTRONİK MALZEMELER YOLA SAVRULDU

Edinilen bilgilere göre facianın eşiğinden dönülen kazada, tır kasasının bir anda savrulduğu ve içerisinde bulunan elektronik malzemelerinin İzmir, Aydın otobanına savrulduğu görülüyor. Son anda bir hamle ile tırın devrilmesini engelleyen tır şoförü, aracı güçlükle durdurdu. O anda tırın sağından ve solundan araç geçmemesi ise olası bir faciayı engellemiş oldu.

TIRIN KASASI BİR ANDA SAVRULDU

Yaşanan korku dolu anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden Eyüp Özay ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Aydın otobanından Bodrum istikametine doğru ilerliyordum. Torbalı mevkiine geldiğimde bir anda önümde seyreden tırın arka kasasının savrulduğunu gördüm. O anda bende aracımla yavaşladım. Tırın kasasında bulunan elektronik malzemelerin ve lastiğin yola savrulduğunu gördüm. Neyse ki tırın şoförü aracı kontrol altında tuttu ve büyük bir kazanın eşiğinden döndük."


 

Son Güncelleme: 04.05.2019 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.