(özel) Tem'de Kaza 2 Yaralı

Zeki GÜNAL / İstanbul, () - TEM Otoyolu'nun Edirne yönünde, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışında meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Edirne istikametinde trafik bir süre durma noktasına geldi.  Kaza, saat...

28 Kasım 2014 Cuma 19:43
(özel) Tem'de Kaza 2 Yaralı






Zeki GÜNAL / İstanbul, () - TEM Otoyolu'nun Edirne yönünde, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışında meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Edirne istikametinde trafik bir süre durma noktasına geldi. 

Kaza, saat 17.00 sıralarında TEM Otoyolu'nun Edirne yönünde, FSM Köprüsü çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan 2 otomobil kaza yaptı. Otomobilde sıkışan 2 kişi, kaza yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulansa taşındı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

İKİNCİ KAZA...

Aynı dakikalarda, kaza yerinin 50 metre gerisinde ikinci bir kaza daha meydana geldi. Bir kamyon ve otomobilin karıştığı bu kaza da trafiğin aksamasına neden oldu. Kaza nedeniyle Edirne istikametinde trafik tamamen durdu. Kazaya karışan araçların çekicilerle kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.