Parasını ödemeyen iki patronunu av tüfeği ile öldürdü

Hatay Kırıkhan'da bir nakliye firmasında çalışan şoför parasını ödemeyen patronlarına kurşun yağdırdı.

08 Ekim 2016 Cumartesi 15:29
Parasını ödemeyen iki patronunu av tüfeği ile öldürdü







Parasını ödemeyen iki patronunu av tüfeği ile öldürdü


Hatay Kırıkhan'da bir şoför, parasını ödemeyen patronları ile tartıştı. Yanında av tüfeği ile iş yerine gelen Ali Gövler adındaki şirket şoförü iki patronunu iş yerinde öldürdü.


Hatay bir çalışan para nedeniyle çıkan tartışma sonucu patronlarını av tüfeğiyle öldürdü


Hatay'ın Kırıkhan İlçesi'nde 33 yaşındaki İsmail Kayıkoğlu, para yüzünden tartıştığı uluslararası nakliye şirketi sahibi olan 45 yaşındaki Ali Gövler ile ortağı 43 yaşındaki Beyazıt Kamçılar'ı av tüfeğiyle öldürdü.
Olay saat 15.30 sıralarında Kırıkhan Çevre Yolu'ndaki nakliye şirketinde meydana geldi. Şirkette şoför olarak çalışan İsmail Kayıkoğlu, alacağının ödemediğini iddia ederek patronları Ali Gövler ve Beyazıt Kamçılar ile tartıştı. Tartışma alevlenince, Kayıkoğlu beraberinde getirdiği av tüfeğiyle Gövler ve Kamçılar'a ateş etti. 2 ortak olay yerinde hayatını kaybederken, katil zanlısı şoför de polis karakoluna giderek teslim oldu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.