PARK HALİNDEKİ METROBÜSTE YANGIN

KADIKÖY Söğütlüçeşme metrobüs durağında park halinde bulunan bir metrobüsün motor kısmında yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu büyümeden söndürüldü. Yangın, saat 00.00 sıralarında Kadıköy, Söğütlüçeşme...

21 Aralık 2014 Pazar 01:53
PARK HALİNDEKİ METROBÜSTE YANGIN






KADIKÖY Söğütlüçeşme metrobüs durağında park halinde bulunan bir metrobüsün motor kısmında yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu büyümeden söndürüldü.

Yangın, saat 00.00 sıralarında Kadıköy, Söğütlüçeşme metrobüs durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halinde bulunan bir metrobüsün motor bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yükselen dumanları fark eden istasyon görevlileri, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, motor bölümü alev alev yanan metrobüse müdahale etti. Yangın, ekiplerin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu söndürülürken, metrobüs de maddi hasar meydana geldi.

Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.