Parkta bıçaklı gasp

Mehmet İNAN/BURSA, () - BURSA'da alışveriş merkezine gitmek için parktan geçen iki arkadaş, kendilerinden sigara isteyen iki kişiye olumsuz yanıt verince bıçaklı saldırıya uğradı. İki arkadaştan birini bıçaklayıp diğerini döven,...

29 Mart 2015 Pazar 11:45
Parkta bıçaklı gasp






Mehmet İNAN/BURSA, () - BURSA'da alışveriş merkezine gitmek için parktan geçen iki arkadaş, kendilerinden sigara isteyen iki kişiye olumsuz yanıt verince bıçaklı saldırıya uğradı. İki arkadaştan birini bıçaklayıp diğerini döven, cep telefonu ve paralarını gasp eden 2 kişi kaçtı.
Olay dün gece merkez Nilüfer İlçesi'ndeki Mihraplı Parkı'nda meydana geldi. 17 yaşındaki Mehmet A. ile 18 yaşındaki Sezer K. birlikte alışveriş merkezine gitmek için parktan geçerken, tanımadıkları iki kişi tarafından durduruldu. Serez K. ile Mehmet A., kendilerinden sigara isteyen kişilere olumsuz yanıt verince aralarında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken, arbede sırasında iki şüpheli Sezer K.’yı bacağından bıçaklayıp yaralarken, Mehmet A.’yı da dövdü.  Kavganın olduğu sırada parkta bağrışmaları duyan güvenlik görevlilerinin haber vermesi sonucu kısa sürede olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, yaralanan iki arkadaşı Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıdı. Polis kavga sonrası yaralı gençlerin telefonu ve 20 TL parasını alıp kaçan iki şüpheliyi arıyor.

Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.