Patlak lastik faciası: Yozgat'ta otomobil takla attı: 5 ölü

YOZGAT'ta sağ arka lastiği patlaması sonucu kontroldan çıkarak takla atan otomabilde bulunan 5 kişi öldü.

07 Temmuz 2015 Salı 01:27
Patlak lastik faciası: Yozgat'ta otomobil takla attı: 5 ölü






Patlak lastik faciası: Yozgat'ta otomobil takla attı: 5 ölü

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, () YOZGAT'ta sağ arka lastiği patlaması sonucu kontroldan çıkarak takla atan otomabilde bulunan 5 kişi öldü.

Kaza saat 21.00 sıralarında E- 88 Karayolu Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Hacıfakılı köyü mevkiinde meydana geldi. Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinden Çorum’un Alaca ilçesine gitmekte olan İnşaat Mühendisi Hüseyin Şirin (26) yönetimindeki 06 HC plakalı otomobil Hacıfakılı köyü yakınlarında, iddiaya göre otomobilin sağ arka lastiği patladı.


Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki kayalara çarparak takla attı. Otomobilin takla atması esnasında dışarı fırlayan sürücü Hüseyin Şirin, kardeşi Mahmut Şirin (16) ve Enes Tanış ile otomobilde sıkışan Mustafa Özkan ve soyadı öğrenilemeyen Serkan isimli kişi hayatını kaybetti.
Kaza yapan otomobilde bulunan 5 kişinin Akdağmadeni ilçesinde bir park inşaatında çalıştığı ve Çorum’un Alaca ilçesine gittikleri öğrenildi.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.