Peşmergenin Geçiş Yapmayı Beklediği Kobani'de Çatişma Şiddetlendi (3)

PEŞMERGE SİLAH BAKIMI YAPIP YAKIT ALDI Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi tarafından Kobani'ye gitmek üzere gönderilen ve dünden itibaren sınıra 4 kilometre mesafede bekleyen peşmergeler ağır silah ve araçlarının günlük bakımlarını...

31 Ekim 2014 Cuma 15:28
Peşmergenin Geçiş Yapmayı Beklediği Kobani'de Çatişma Şiddetlendi (3)






PEŞMERGE SİLAH BAKIMI YAPIP YAKIT ALDI
Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi tarafından Kobani'ye gitmek üzere gönderilen ve dünden itibaren sınıra 4 kilometre mesafede bekleyen peşmergeler ağır silah ve araçlarının günlük bakımlarını yaptı. Kobani’ye geçişleri konusunda henüz bir netliğin olmadığı peşmergelere ait 2 yakıt tankeri ise tesislerden çıkarak, yakındaki bir akaryakıt istasyonundan yakıt takviyesi yaptı. Peşmerge araçlarının yakıt takviyesi sırasında güvenlik güçleri bölgede yoğun önlem aldı. Bu arada peşmergelerin beklediği Çukobirlik'e ait binaya öğleden sonra üzeri branda ile örtülü 2 TIR'ın peşpeşe girdiği de görüldü.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.