PKK'lı 6 teröristin cesedi evde bulundu

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların sürdüğü Şırnak'ta bir evde 6 teröristin cesedi bulundu. Teröristlerle birlikte 12 adet kalaşnikof silah ele geçirildi.

28 Eylül 2016 Çarşamba 12:00
PKK'lı 6 teröristin cesedi evde bulundu






PKK'lı 6 teröristin cesedi evde bulundu


Şırnak'ta saldırıların ardından başlatılan operasyonlarda, örgütün ağır kayıplar verdiği ortaya çıktı. Şırnak'ta başlatılan operasyonların tamamlanmasından sonra evlerde yapılan arama- tarama faaliyetlerinde, bir evde 6 PKK'lı teröristin cesedi ile çok sayıda silah ve mühimmat bulundu.
Şırnak merkezde 14 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı halen devam ederken, yürütülen operasyonlardan sonra başlatılan arama- tarama faaliyetleri sürüyor. Bu kapmanda dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Güneş Sokak'ta bir evde yapılan aramada, çatışmalarda öldürüldüğü belirtilen 6 PKK'lının cesedi bulundu. Evde cesetlerin yanı sıra, 12 kalaşnikof tüfek, 14 el bombası, bu silahlara ait çok sayıda fişek ve şarjör, gece görüşlü 2 dürbün ile örgütsel doküman ele geçirildi.
Evde bulunan PKK'lıların cesetleri, Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yasağın sürdüğü Şırnak kent merkezindeki mahallerde güvenlik güçlerinin arama- tarama faaliyetleri sürüyor.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.