PKK Yandaşları Ankara'da Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

ANKARA'da PKK'nın kuruluş yıldönümünü bahane eden maskeli bir grup ortalığı savaş alanına çevirdi. ATM'lerle içinde müşterisi olan markete molotof kokteyli ateşe veren gruba polis müdahale etti.

28 Kasım 2014 Cuma 01:14
PKK Yandaşları Ankara'da Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi






PKK Yandaşları Ankara'da Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

ANKARA, () - ANKARA'da PKK'nın kuruluş yıldönümünü bahane eden maskeli bir grup ortalığı savaş alanına çevirdi. ATM'lerle içinde müşterisi olan markete molotof kokteyli ateşe veren gruba polis müdahale etti.
Mamak, Tuzluçayır ve NATO Yolu'nda PKK'nın kuruluş yıldönümünü bahane eden maskeli bir grup ortalığı savaş alanına çevirdi. Yol kapatan grup, çevreye havai fişek ve molotof kokteyli attı. Yüzleri maskeli grup NATO Yolu'nda bulunan ATM'ler ile içerisinde müşterisi bulunan bir markete de molotof kokteyli attı. Marketteki alevler çalışanlar ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polisin müdahale ettiği grup ara sokaklara kaçarak dağıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.