PKK'dan Dağlıca'ya havanlı saldırı

IRAK sınırında bulunan Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca'daki askeri birliğe bir grup PKK'lının ateş açtığı, anında karşılık verilmesi üzerine ateşin kesildiği açıklandı. Kars'ta 1 kişinin 4 PKK'lı tarafından...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 15:23
PKK'dan Dağlıca'ya havanlı saldırı






IRAK sınırında bulunan Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca'daki askeri birliğe bir grup PKK'lının ateş açtığı, anında karşılık verilmesi üzerine ateşin kesildiği açıklandı. Kars'ta 1 kişinin 4 PKK'lı tarafından kaçırıldığı belirtildi. 
Genelkurmay Başkanlığı'nın web sayfasında yer alan bilgiye göre, bir grup PKK'lı tarafından Kara Kuvvetleri Komutanlığı 7’nci Hudut Alay Komutanlığı'nın (Hakkari) Dağlıca Üs Bölgesi'ne iki atım havan atışı yaptı. Bunun üzerine güvenlik güçleri anında karşılık verdi. Bunun üzerine PKK ateşi kesilirken, saldırıda hasar veya zayiat olmadığı açıklandı.
Genelkurmay Başkanlığı ayrıca silahlı 4 PKK'lının Kars'ın Kağızman ilçesi Dibekkaya Köyü kırsalında adı açıklanmayan bir kişinin kaçırıldığını bildirdi. Bunun yanı sıra
19 Mayıs tarihinde Diyarbakır'ın Dicle İlçesi Bahriboğaz Mahallesinde, aracı ile birlikte kaçırılan bir kişinin 2 gün PKK'lılar tarafından alıkonulduktun sonra 21 Mayıs 2015 günü saat 15.30’da serbest bırakıldığı anca aracının gasp edildiği belirtildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.