PKK’dan Kars'ta jandarma karakoluna taciz ateşi

KARS merkeze bağlı Kümbetli köyündeki Jandarma Karakol Komutanlığı'na PKK'lı teröristlerce uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı.

31 Ağustos 2015 Pazartesi 01:38
PKK’dan Kars'ta jandarma karakoluna taciz ateşi






PKK’dan Kars'ta jandarma karakoluna taciz ateşi

Bedir ALTUNOK/KARS, () - KARS merkeze bağlı Kümbetli köyündeki Jandarma Karakol Komutanlığı'na PKK'lı teröristlerce uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı.
Kent merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Kümbetli köyü'nde bulunan Jandarma Karakol Komutanlığı yakınlarına gelen PKK’lı bir grup terörist, saat 22.30 sıralarında uzun namlulu silahlarla taciz ateşinde bulundu. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine karanlıktan faydalanan PKK’lı teröristler, bir araçla olay yerinden uzaklaştı. Olayın ardından Polis ve Jandarma Özel Harekat timleri bölgede geniş çaplı operasyon başlatırken, şehir giriş ve çıkışı da kontrol altına alındı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.