PKK'lı katiller Bulanık'ı kana bulayacaktı: 8 yaralı var

Asker ve polisle çatışmaya yüreği yetmeyen PKK'lı katillerin, yollara kurduğu kalleş tuzaklar kan dökmeye devam ediyor. Muş'ta menfeze tuzaklanan bomba 8 askerimizi yaraladı..

03 Eylül 2015 Perşembe 23:42
PKK'lı katiller Bulanık'ı kana bulayacaktı: 8 yaralı var






PKK'lı katiller Bulanık'ı kana bulayacaktı

Asker ve polisin karşısına çıkıp çatışmaya cesaret edemeyen terör örgütü yandaşlarının yollara döşediği bombalı tuzaklar kan dökmeye devam ediyor.

Muş'ta askeri aracın geçişi sırasında menfeze yerleştirilen patlayıcının terör örgütü mensuplarınca infilak ettirilmesi sonucu 6 asker yaralandı.

Muş ile Bulanık İlçesi arasındaki karayolunda PKK'lı teröristlerin daha önceden menfeze yerleştirdiği bomba, askeri aracın geçtiği sırada uzaktan kumandayla infilak ettirildi. Patlamada, zırhlı araçta bulunun 8 askerden 6'sı yaralandı.

'KİRPİ'NİN GEÇİŞİ PATLAYICI İNFİLAK ETTİRİLDİ

Edinilen bilgiye göre olay, Muş-Bulanık karayolu üzerindeki Kazana rampası bölgesinde meydana geldi. Muş il merkezine bakım için getirilen ve tekrar ilçeye dönen BulanıkJandarma Komando Birliği'ne ait 'kirpi' adı verilen zırhlı aracın geçişi sırasında, terör örgütü PKK üyeleri tarafında daha önceden menfeze yerleştirilen patlayıcı infilak ettirildi.

ARAÇTA BULUNAN 6 ASKER YARALANDI

Araçta bulunan 8 askerden 6'sı yaralandı. Yaralılar bölgeye gönderilen ambulanslarla alınarak Muş Devlet Hastanesi'ne nakledildi. Yaralıların tedavileri sürerken, PKK'lı teröristlerin yakalanması için bölgede operasyonlar sürdürülüyor.
Son Güncelleme: 03.09.2015 23:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.