PKK'lı teröristler minibüse ateş açtı, 1 kadını yaraladı

KARS'ın Kağızman ilçesi Karakurt mevkisinde yol kesen PKK'lı teröristler, durduramadıkları bir minibüse ateş açtı, bir kadın yaralandı.  Olay, bugün saat 14.45'de Erzurum- Iğdır karayolunun Karakurt deresi mevkisinde meydana...

29 Ağustos 2015 Cumartesi 16:36
PKK'lı teröristler minibüse ateş açtı, 1 kadını yaraladı






KARS'ın Kağızman ilçesi Karakurt mevkisinde yol kesen PKK'lı teröristler, durduramadıkları bir minibüse ateş açtı, bir kadın yaralandı. 
Olay, bugün saat 14.45'de Erzurum- Iğdır karayolunun Karakurt deresi mevkisinde meydana geldi. Artan terör olayları nedeniyle Kars Valiliği tarafından geçen 20 Ağustos günü 'güvenlik bölgesi' ilan edilen Kağızman'ın Karakurt bölgesinde, PKK'lı teröristler yine yol kesti.
3 TIR'I YAKTILAR
Silahlı teröristler, durdurdukları 3 TIR'ı benzin dökerek yaktı. Erzurum'dan Iğdır'a gitmekte olan bir minibüs de teröristler tarafından durdurulmak istendi. Teröristler, durduramadıkları minibüse uzaklaşırken ateş açtı. Saldırıda içerisinde 6 kişilik ailenin bulunduğu minibüste 35 yaşındaki bir kadın yaralandı. Yaralı kadın Kağızman Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi gördü. Güvenlik kuvvetleri, bölgede operasyonlarını sürdürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.