PKK'lı teröristler Nusaybin'de devriyeye çıktı

PKK'lı teröristler iddiaya göre fuhuş yapan evleri basarak burada oturanları ölümle tehdit etti.

01 Şubat 2015 Pazar 00:47
PKK'lı teröristler Nusaybin'de devriyeye çıktı






PKK'lı teröristler Nusaybin'de devriyeye çıktı

Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'nin silahlı militanları Nusaybin'de 4 mahallede devriye gezdi. PKK'lı teröristler iddiaya göre fuhuş yapan evleri basarak burada oturanları ölümle tehdit etti.

PKK'nın gençlik yapılanması olarak bilinen Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyesi bir grup, ellerinde kalaşnikof ve av tüfeği ile Nusaybin’de akşam saatlerinde  devriye atıp tehditler savurdu.

Nushaber sitesinin haberine göre, Abdulkadirpaşa Mahallesi, Fırat Mahallesi, Dicle Mahallesi, Yenişehir Mahallesi ve şehrin en işlek caddelerinden olan Çağ Çağ caddesi üzerinde devriye atan grup, fuhuş yapanları ölümle tehdit etti.

Yol güzergahındaki internet kafelere de girip kontrol yapan ve işyeri sahiplerinden fuhuş ve uyuşturucuya müsaade etmemelerini isteyen YDG-H üyeleri, daha sonra şirin sokağa gelerek “Defalarca uyarmamıza rağmen halen fuhuş’a devam ediliyor bu bizim son uyarımızdır bu işi yapan kişileri buraya getirip öldüreceğiz biz namussuzluğu kabul etmiyoruz” dedi. Konuşmanın ardından havaya birkaç kez ateş eden grup daha sonra gözden kayboldu. KAYNAK ; nushaber.com
Son Güncelleme: 01.02.2015 00:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
anadolu-gunesi 2015-02-01 22:51:47

akapenin hayali idi gerçek oldu